Congrats to our New President Anguss!!
Remember to like us on Facebook!! - https://www.facebook.com/skylinesdownunder

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - MOSTDOUBTED

Pages: [1] 2 3
1
General Performance / Fuel pump not priming?
« on: April 25, 2015, 03:39:57 PM »
Just put in my new rb25det S2 into my R33 and took out the original 25de S2.
Just wired as much as possible only one plug i'm trying to find off my alternator loom. But I just chucked the battery in and turned the ignition on to see if I had power and my fuel pumps not priming? I can fire the engine but obviously the pump not going its not going to fire up. Where is the fuel pump relay/fuse? My fuse box is in the front not the boot aswell.

Am I possibley missing a plug somewhere in my loom for it to turn on or the one plug from my alternator to the outside bottom fuse box plug thats causing my issue?

Any help would be great.

2
General Performance / Harmonic balancer whining?
« on: March 26, 2015, 09:12:52 PM »
Just did my cambelt, water pump etc. I managed of all things to take a very minor chip ( in my opinion ) out of the middle of the Harmonic balancer. I've put it all back together, started it up and sounded fine. Went to adjust the timing and started getting a decent whine. Sounded like the P/S pulley was slipping on the belt or something. But i'm certain its coming from the harmonic balancer?
I guess its a tad hard for anyone to say if its the case without hearing it. Just curious if anyone would know if they've ever had/heard of that causing a whine? I know i'll need to replace it, currently looking for another one currently with no luck

3
General Performance / No clutch pressure/feedback?!
« on: March 15, 2015, 04:19:43 PM »
Have just replaced the clutch, pressure plate and release bearing in my R33.
Will not give any pressure or anything once its bled. I've bled slave and the other brake nipple on the chassis/tunnel and the master with nothing fixing the issue.


Need help asap as I'm losing my shit trying to find the issue.

4
Forced Induction / Engine hesitating on boost?
« on: February 28, 2015, 09:21:51 PM »
So I +T'd my rb25de+t the other week. Been messing around getting everything sorted before I took it for its first drive. Went up the road tonight for the first time and as soon as I'm coming on full boost it's almost like the ecu is saying "No" so I can't put all the power to the ground. Kind of hard to explain but I think someone might get what I mean.  Its almost like limp mode but with the turbo so to speak?
What would cause this and how to fix it?

The ecu is a remapped 20det ecu is what I've been told.

5
Suspension, Steering, Braking, Wheels & Tyres / How to get more lock?
« on: February 22, 2015, 09:50:08 PM »
Hey guys. Wondering whats a good way to get more lock on my R33?

Will extended LCA's help ( on my list to do anyway )
Also what else is useful? I know I can go custom knuckles for $800 by keto down the line.

Currently just got adjustable castor arms up front.

6
General Performance / Engine won't turn over?
« on: February 10, 2015, 11:50:33 AM »
Turned my skyline on for the first time on Saturday since putting my turbo on. Tried it Sunday and it fired up but had a vac leak. Managed to find the right hose and suss the leak.

Came back home with some hose clamps to tighten the hose Sunday afternoon and wouldn't turn over? Just clicking as if the battery was low or something.
Charged up the battery today and managed to just get to crank very slightly. Sounded like a quarter rotation before dying. Click click click quarter rotation, and so on.

Now my question is, what can I look for?
Also I changed my starter ( incase it was at fault )

Checked connection to starter, fuses, relay, grounds that I could see in that area which was just the main one on the starter and one on the RH chassis rail.

Any help would be great.

7
General Skyline Discussion / Engine won't turn over?
« on: February 09, 2015, 10:30:07 PM »
Turned my skyline on for the first time on Saturday since putting my turbo on. Tried it Sunday and it fired up but had a vac leak. Managed to find the right hose and suss the leak.

Came back home with some hose clamps to tighten the hose Sunday afternoon and wouldn't turn over? Just clicking as if the battery was low or something.
Charged up the battery today and managed to just get to crank very slightly. Sounded like a quarter rotation before dying. Click click click quarter rotation, and so on.

Now my question is, what can I look for?
Also I changed my starter ( incase it was at fault )

Checked connection to starter, fuses, relay, grounds that I could see in that area which was just the main one on the starter and one on the RH chassis rail.

Any help would be great.

8
Forced Induction / RB25DE+T How too
« on: January 19, 2015, 08:47:45 PM »
Hey guys. Any walk through/how too's specific to +T conversions around or on different sites?

I have the idea of how everything goes with doing it. Only things I would be curious about is the water/turbo feed lines and how I fit them.


Also what ECU to run, looking to run all standard 25det parts. Was thinking a S2 25DET ecu would suit as its an S2 motor.

Any links/advice would be great. Cheers.

9
General Performance / MSNZ/FIA Seats/Harnesses.
« on: January 05, 2015, 07:31:55 PM »
So my cage date is getting closer. Been looking at seats on trade me and harnesses.

One thing I'm wondering is for MSNZ standards the seat must be FIA approved? Also the harness would need to be ( I would buy one anyway )

But I'm curious whats everyones thoughts on brands etc?
I know KW do there generic non FIA fixed buckets and also the FIA approved ones aswell as doing there harnesses.
Is it worth buying or look else where?

10
Gaming / [SELL] Xbox360 + Games
« on: December 30, 2014, 03:25:10 PM »
Putting my xbox 360 resident evil edition up for offers, think it has a 120 or 180gb hard drive
Forza 4, Horizon 1/2, BF3, Far Cry 3 few other games.

Some downloaded games to the hard drive that should be still playable without my account on it ( can't guarentee )

Comes with Res Evil controller, key pads all the other bits I've got for the 360.

Wanting to upgrade to a Xbox One so looking to get rid of it.

11
Picture Post / MostDoubted's R33
« on: December 29, 2014, 11:18:11 AM »
So I thought I'd finally look at doing a build/picture post for my R33.

Its an 96' Nissan Skyline R33 GTS25DE Sedan.

This will be the 4th one I've owned so far. I can't get enough of them for some reason

Bought it standard, factory 5 Stud big brakes. Non Hicas rear end and LSD.

So far I've completely removed the interior.
Tein coilovers.
Tru Hart Rear camber arms and Toe arms.
Bolt on 30mm Guards

Currently waiting on my 8 point cage to be installed in the coming weeks.

Coming plans:
5.7 LS1 Motor swap, or possibly a 350ci 5.7 ( I work for chev so I have one laying around )
Wide rear quarters and door for a more GTR side rear.
GTR Front end.
Bucket seats

Just little bits and pieces as I go. She is fairly standard as of right now.






12
General Performance / Dash cluster not working?
« on: December 16, 2014, 01:54:03 PM »
Last night I started up my R33. I've removed the whole entire dash in prep for its full cage.
I moved the cluster and I believe the backing plastic with the copper strips that run all over the back of the cluster touched the dash bar and either killed the cluster or blew a fuse?

Anyone able to shed light on this? I could read the Jap writing on my fuse cover to tell which one suits the cluster to check.
None of the cluster works at all now.

13
General Skyline Discussion / Where are all the R33 Sedan owners?
« on: December 15, 2014, 12:04:17 PM »
Looking to start up a facebook group or something just for R33's, mostly for sedans however coupes would be fine aswell. Just don't see alot of forum based groups for the ol 'whale'

14
Audio, Security and Electrical / Killed my cluster?!
« on: December 12, 2014, 11:58:10 AM »
Last night I started up my R33. I've removed the whole entire dash in prep for its full cage.
I moved the cluster and I believe the backing plastic with the copper strips that run all over the back of the cluster touched the dash bar and either killed the cluster or blew a fuse?

Anyone able to shed light on this? I could read the Jap writing on my fuse cover to tell which one suits the cluster to check.
None of the cluster works at all now.

15
Forced Induction / Coil pack part numbers?
« on: November 12, 2014, 10:03:52 AM »
I've got a set of 6x Coil packs. Not sure what they are off. What part numbers correspond with what motor?

Pages: [1] 2 3