Congrats to our New President Anguss!!
Remember to like us on Facebook!! - https://www.facebook.com/skylinesdownunder

Author Topic: No Spark No Injector Pulse  (Read 945 times)

NZ_SAVAGE-85

  • RB20E
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
No Spark No Injector Pulse
« on: October 04, 2014, 02:19:33 PM »
Hi guys first time posting for help.

I have a 91 r32 coupe running rb25det from r34 stagea.

Situation:

Was running sweet & lost power while driving, first thought id blown intercooler pipe off again as it had done bout 20 min earler ( was on way home to fix properly )

Idled down hill n pulled over, this is where it died, jumpd out went to push silicone joiner back on but found none off.

I have pulled cas, rotated sender, no injector pulse.

I have pulled spark plug n turned over with plug in coil, no spark.

I have 5.12v at two of four wires at cas plug with ignition on ) on other two.

I have power to injectors but none to coils.

I had a simular problem years ago and turned out to be the relay... changed that out but cannot rule that out stil as was a second hand relay.


Any help would be much appreciated.

Also i have a leak somewhere, i have to disconnect battery over weekend... tips on how to find leak also be appreciated.
 

fast4motion

  • RB20DET
  • ***
  • Posts: 110
    • View Profile
Re: No Spark No Injector Pulse
« Reply #1 on: October 05, 2014, 10:31:49 AM »
With your key on, you should have constant 12V at injectors and coils. If there isn't voltage present at coils, it'll probably be a relay issue. You should feel the Ignition Relay click when the key is turned on/off. If it doesn't, check for voltage and ground at the relay connector terminals. Also, you can probably swap the Ign and ECCS relays for testing purposes.